Årets trading kurs for 2020

Velkommen til årets kurs som går av stabelen lørdag xx mai i Oslo.

Alex Laan, med 11 års erfaring som forvalter tidligere tilknyttet det velkjente Haudemann systemet og futures forvalter (CTA) i USA, har gleden av å invitere til sitt årlige heldagskurs om aksjemarkedet og trading. Kurset streifer også innom ETF’er og futures, grunnprinsippene er de samme uansett hva du handler.

Kurset skal innom viktige emner for å kunne handle aksjer uansett marked:

 

  • Metode, DIN metode. Hvilken tilnærming egner seg best for deg.

  • Teknisk analyse som verktøy med fokus på særlig formasjoner, trender og sektorer.

  • Futures/ETF - Råvarer/Indekser, som indikatorer eller som verdipapirer.

  • Psykologi og risiko - Disiplin, evnen til tilstedeværelse og vekst i mange år.

  • Historiske bobler - Å være på rett sted, følg tidevannet for å gjøre det enklest mulig.

  • Hva trigger nye potensielle bobler i aksjemarkedet og utvalgte fundamentale kriterier.

 

Innledningsvis tar kurset for seg behovet for å skape en metode som passer din personlighet, tid til rådighet, interesse og muligheter. Ofte har man en ide om hva man vil oppnå i markedet, men har egentlig ingen plan. Viktigheten av velfunderte, nedfelte regler og å følge de er ofte undervurdert. Mange investorer lykkes ikke over tid, noe av grunnen til det kan være fravær av nettopp regler så vi jobber litt med det. Selv har jeg har gjort drøssevis med feil gjennom årene og min ambisjon er å hjelpe deg å unngå de samme tabbene.

Teknisk Analyse: Lær mye om tolkning av grafer, hvordan pris og volum gir mange ledetråder og hjelper med å identifisere de lette og mer krevende mønstrene. Lett forståelig statistikk hjelper oss med innblikk i når man kan ha et overtak og ikke, dette er verdifull kunnskap uavhengig om man handler på fundamentale prinsipper, grafer eller har en annen tilnærming. Tolkning av grafer fremheves under kurset da det er en metode som er godt egnet for alle, uansett bakgrunn. Grafer gir et utmerket verktøy for at deltagerne selv skal kunne fatte beslutninger. Hva er de vanskelige tekniske formasjonene (grafer) og hva er de enkle? Hvordan bruker man de for å bestemme nivåer for kjøp/salg, gevinst og tap.

 

Kurset belyser utvalgte fundamentale kriterier som kan trigge større oppganger i aksjer, godt eksemplifisert av grafiske eksempler med forståelige oversikt over inntjeningsdata.

 

I kurset er det noen røde tråder, det viktigste er risikostyringen: Uten fornuftig bruk av kontroll blir redskapen (pengene) borte. Vi kommer innom dette temaet jevnlig gjennom statistikk og forklaring i grafene slik at alle forstår. Rom ble ikke bygd på en dag lyder et gammelt ordtak, det samme gjelder aksjekontoen. Her blir det fokus på forholdet mellom tap/gevinster, simuleringer, historisk overblikk i markedet, viktigheten av å beskytte redskapen/kapitalen og behovet for å være tro mot strategien. Økt selvinnsikt gjennom en loggbok kan være utslagsgivende, vi ser på fordelen av dette. Låter dette komplisert? Materialet skal være lett forståelig for alle og alle spørsmål er velkomne!

 

​Tidspunkt: Lørdag xx mai 2020  kl: 09:00 - 16:30

Sted: Blir annonsert snart

 

​​PÅMELDINGSFRIST: April 2020.

Pris: 4.500,-

Innbundet kursmateriale og bevertning gjennom dagen er inkludert.

Antall plasser er begrenset til maks 10 personer for å fremme en god dialog slik at foreleser har tid til alle, dette gir økt utbytte for samtlige deltagere med oppgaver i forkant og underveis i kurset. Små grupper er temmelig unikt i slike sammenhenger, så utbyttet burde være desto større. Alt av kursmaterialet er metode foreleser bruker i markedet.

Kurset er mest myntet på de som vil være eller er aktive i markedet på hobbybasis, uten nødvendigvis å ha oppnådd en stødig trackrecord. Det skulle også være interessante momenter for de som driver med dette på heltid, men strever med ujevn avkastning eller ute etter økt forståelse for teknisk analyse, risiko parametre og å se ting i sammenheng. Her skulle det være noe for mange, uavhengig av størrelsen på kapitalen. Kursholder bestreber seg i å gjøre et omfattende materiale så lettfattelig som mulig.

​​Målet mitt er at du som deltager skal kunne beherske et minimum av viktige aspekter som tolking av grafer samt risiko håndtering med tilhørende kontroll og psykologi. Risiko håndtering er og vil alltid være det viktigste fundamentet i alle former for spekulasjon for å kunne lykkes over tid.

​Kurset blir en flott arena for å lære mer om gode verktøy og en unik anledning til å møte likesinnede. Hva venter du på?

​​

​​Lurer du på noe i forbindelse med kurset, send en epost så avtaler vi en tid for en børsprat.

Asker, Norway

+47 22 83 21 40

alexlaan@protonmail.com

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
Send Us a Message

© 2019 by Agamemnon Trading