Årets trading kurs for 2020

Velkommen til årets kurs som går av stabelen lørdag 19 september i Oslo OBS ny dato!

Alex Laan, med 11+ års erfaring som forvalter tidligere tilknyttet det velkjente Haudemann systemet og forhenværende futures forvalter (CTA) i USA, har gleden av å invitere til sitt årlige heldagskurs om trading av aksjer og futures både i og utenfor Norge.

Kurset omfatter viktige emner for å kunne drive lønnsomt uavhengig av retning i markedet.

 

  • Individuelt tilpasset metode, hvilken tilnærming egner seg best for deg?

  • Teknisk analyse som verktøy med fokus på formasjoner og sektorer.

  • Futures/ETF - multi asset trading som et utmerket supplement til aksjer

  • Psykologi og risiko - Disiplin, evnen til tilstedeværelse og vekst i mange år.

  • Historiske bobler -Følg tidevannet, gjør det enklest mulig!

  • Utvalgte fundamentale kriterier kombinert med grafer

 

Innledningsvis tar kurset for seg behovet for å utarbeide en velfundert arbeidsplan tilpasset individet. Viktigheten av en gjennomtenkt strategi med nedfelte regler er ofte undervurdert. Mange investorer lykkes ikke over tid, noe av grunnen til det kan være fravær av en fungerende strategi. Ulike hjelpemidler løftes også frem for å oppnå bedret oversikt på kort tid.

Teknisk Analyse: Tolkning av grafer og hvordan pris og volum gir mange ledetråder. Forskningsbasert statistikk gir innsikt i når man sitter på gode kort for hånden.

 

Relative forhold mellom ulike verdipapirer og sektorer belyses. Hva er "billig og dyrt"? Hvilke sektorer eller tematiske favoriseres av markedet? Dette er svært nyttig informasjon da alt henger sammen!

 

​Kurset belyser utvalgte fundamentale kriterier som kan trigge større oppgang i aksjer, godt eksemplifisert av grafiske eksempler med forståelige oversikt over inntjeningsdata.

​I kurset er det noen røde tråder, det viktigste er risikostyringen: Uten fornuftig bruk av kontroll blir redskapen (kapitalen) borte. Vi kommer innom dette temaet jevnlig gjennom statistikk og forklaring i grafene slik at alle forstår. Her blir det fokus på forholdet mellom tap/gevinster, simuleringer, historisk overblikk i markedet, viktigheten av å beskytte kapitalen og behovet for en klar strategi. Økt selvinnsikt gjennom en loggbok kan være utslagsgivende, vi ser på fordelen av dette. Låter dette komplisert? Materialet skal være lett forståelig for alle og alle spørsmål er velkomne!

 

​Tidspunkt: Lørdag 19 september 2020  kl: 09:00 - 17:00

​​

Sted: Radisson Blu Scandinavia Hotel (Holbergs Plass)

 Holbergs gate 30, 0166 Oslo.

PÅMELDINGSFRIST: 10 september 2020.

Påmelding er bindende fra 3 uker før kursdato.

Pris: 4.500,- NOK

Innbundet kursmateriale og bevertning gjennom dagen er inkludert.

Antall plasser er begrenset til maks 15 personer for å fremme en god dialog slik at foreleser har tid til alle. Oppgaver i forkant og underveis i kurset fremmer læring! 

Kurset er mest myntet på de som vil være eller er aktive i markedet på hobbybasis, uten nødvendigvis å ha oppnådd en stødig trackrecord. Det skulle også være interessante momenter for de mer erfarne ute etter økt forståelse for teknisk analyse, risiko-parametre og å se ting i sammenheng. Her skulle det være noe for mange, uavhengig av størrelsen på kapitalen. Kursholder bestreber seg i å gjøre et omfattende materiale så lettfattelig som mulig.

​​

​​Målet mitt er at du som deltager skal kunne beherske et minimum av viktige aspekter som tolking av grafer, risikostyring og psykologi. Risiko håndtering er og vil alltid være det viktigste fundamentet i alle former for spekulasjon for å kunne lykkes over tid.

Kurset skjer i samarbeid med IG Markets som en av de fremste leverandører av multi asset trading i Norge. Gjennom IG Markets CFD plattform, tilbys aksjer og futures fra samme sted.

​​

​Kurset blir en flott arena for å lære mer om gode verktøy og en unik anledning til å møte likesinnede. Hva venter du på?

​​​

​​Lurer du på noe i forbindelse med kurset, send en epost så avtaler vi en tid for en børsprat.

Vedrørende den pågående pandemien er antall gjester såpass lavt at ved enkle hensyn skal være gjennomførbart.

Påmelding: alexlaan@protonmail.com

Navn

Kontakt info

Fakturaadresse